Full managering klient

Senaste tiden har präglats av information och varningar kring virusattacker och så kallade ransomware som krypterar användarens filer så det blir obrukbara. Denna spridning hade kunnat förhindrats ifall företagets datorer varit bättre uppdaterade.

Windows-uppdateringar till datorer kommer hela tiden, ni har säkert en rutin kring detta, ofta manuella. Men det finns bättre sätt att hantera detta på, speciellt med tanke på dessa nya hot. Det kommer att ställas ännu högre krav på uppdatering och kontroll framöver.

Med hjälp av denna tjänst kan vi bland annat erbjuda.

  • Veckovis uppdateringar, bestämda tider för servrar och klientdatorer

  • Snabb åtgärd om det snabbt behövs en ny uppdatering

  • Säkerhetsuppdatering av ett antal tredjepartsapplikationer

  • Möjlighet för vår servicedesk att enkelt fjärrstyra och ge support

I dagsläget uppdaterar ett flertal av våra kunder sina datorer på detta sätt. Vill du också minimera risken att ni ska drabbas av problem som påverkar företagets produktivitet negativt?

För denna tjänst debiterar vi 100 kr per enhet och månad.


Full managering av server

Vi erbjuder en tjänst till ett flertal av våra kunder där vi övervakar alla tjänster som är viktiga för varje specifikt system. Vi ser till att backup övervakas och körs från server till sekundär lagring, vid fel blir vi informerade om det och kan åtgärda problem.

Vi har full koll på server hårdvaran och hinner till exempel byta ut en hårddisk i servern innan all data går förlorad.

Givetvis kan vi även fjärrstyra dessa system och ser till att hålla servrarna uppdaterade efter överenskommelse.

För denna tjänst debiterar vi 250 kr per server och månad.

Light managering av server

I detta paket övervakar vi er servers hårdvara och blir informerade när något går sönder som till exempel en hårddisk eller ett strömaggregat. Antingen kommer vi ut och byter de delar som har gått sönder alternativt rapporterar vill till HP/DELL vid aktivt supportavtal.

För denna tjänst debiterar vi 100 kr per server och månad.


Antivirus

SecureAnywhere™ Endpoint Protection är ett banbrytande och modernt malware-skydd. Genom att kombinera innovativ matchning av fil-mönster och beteende-analys med kraften i cloud computing kan SecureAnywhere stoppa både kända hot och förhindra okända zero-day-attacker mer effektivt än något annat antivirus-system.